• Vstop za uporabnike
  • Registracija
  • Iskalec

Novice


Pridobivanje podatkov za javni seznam izvajalcev, ki opravljajo storitve, povezane z izvedbo investicij v OVE

Na Borzenu vzpostavljamo javni seznam izvajalcev, ki opravljajo storitve, povezane z izvedbo investicij v OVE.

Upravičence do podpor obveščamo, da Center za podpore med drugim izvaja tudi dejavnost kontaktne točke za spodbujanje investicij v OVE.

Na spletni strani želimo širši javnosti ponuditi seznam oziroma nabor izvajalcev, ki delujejo na širšem področju snovanja in izvedbe projektov  za proizvodnjo iz OVE (več v 3. členu Uredbe o določitvi nalog kontaktne točke za spodbujanje rabe obnovljivih virov energije). 

V kolikor sami delujete na tem področju, vas prijazno prosimo, da z namenom informiranja javnosti, dopolnite podatke ter se uvrstite na zgoraj navedeni seznam. Obrazec za uvrstitev na seznam se nahaja na POVEZAVI.

Če ste bili sami le vlagatelj, ste pa pri izvedbi svojega projekta imeli dobro izkušnjo s katerim podjetjem, ki deluje na področju snovanja in izvedbe OVE projektov, pa vas prosimo, da jim posredujete to novico. Takim podjetjem bo zagotovo v interesu, da se uvrstijo na naš seznam.  

Seznam bo javno objavljen na www.borzen.si/. V primeru dodatnih informacij smo vam na voljo na 01/620 7602 ali kontaktna.tocka@borzen.si.

Vzpostavitev javnega seznama izvajalcev, ki opravljajo storitve, povezane z izvedbo investicij v OVE
ARHIV NOVIC